Saturday 11 June 2011

Μερικές Αλήθειες γιά την Φονική Επιδημία Μόλυνσης με τα βακτήρια E. Coli

Ενώ τα κυρίαρχα Μέσα και ο Τύπος του κατεστημένου συνεχίζουν να πανικοβάλλουν τον κόσμο με ψέμματα και με τη νέα "θεωρία" πως τάχα φταίν οι αγγουροσαλάτες, τα φύτρα, οι βιολογικές και οι ωμές τροφές γιά την επιδημία, η επιστήμη άρχισε να 'ποτυλίγει το νήμα του μυστηρίου. Το νέο μικρόβιο που σκότωσε και αρρώστησε τόσους πολλούς ανθρώπους στην Ευρώπη είναι βιολογικό όπλο.

Η αλήθεια άρχισε να ξεμυτίζει και να διαφαίνεται σε κάποιες δημοσιεύσεις ανάμεσα σε φράσεις και μισόλογα, καθώς και - πιό ολοκληρωμένη - σε εναλλακτικά όργανα έκφρασης. Παρακαλούμε δείτε τις παραπομπές και πηγές πιό κάτω.

Μελέτες του γενετικού υλικού (DNA) του μικροβίου, καθώς και της αντίστασης που παρουσιάζει στα αντιβιωτικά, φανερώνουν πως η συγκεκριμένη ομάδα του βακτηρίου E. Coli που είναι ο πρωταγωνιστής του δράματος (η ομάδα ονομάζεται O104:H4), κατέχει τουλάχιστον δύο χαρακτηριστικά τεκμήρια που μας αναγκάζουν να αναγνωρίσουμε ότι:
α. ΔΕΝ είναι φυσικής προέλευσης (δηλαδή η φύση από μόνη της δεν παράγει αυτή την ομάδα μικροβίων),
β. απλά χημικά και βιολογικά εργαστήρια ΔΕΝ κατέχουν την τεχνολογία να το κατασκευάσουν - μιά τέτοια κατασκευή είναι εφικτή μόνο στα εργαστήρια πανίσχυρων Εταιρειακών και Κρατικών εγκαταστάσεων που ασχολούνται με την παραγωγή βιολογικών όπλων.
Τα δύο τεκμήρια του εγκλήματος είναι τα εξής. Το μικρόβιο:
1. Παρουσιάζει αντίσταση σε πολλαπλές τάξεις αντιβιοτικών φαρμάκων.
2. Είναι γενετικά τροποποιημένο ώστε να εμπεριέχει γενετικό υλικό (DNA) του μικροβίου της πανούκλας! [1]

Αντίσταση σε πολλαπλές ομάδες αντιβιωτικών

Το μικρόβιο Ε. Coli είναι γενικά αβλαβές, οι δε μολύνσεις που τυχόν προκαλεί καταπολεμούνται εύκολα με αντιβιοτικά φάρμακα.

Κατά καιρούς εμφανίζονται σειρές (ομάδες) του μικροβίου που έχουν εξελικτεί ώστε να αντιστέκονται σε ένα συγκεκριμένο αντιβιοτικό φάρμακο, ή και σε ολόκληρη την χημική οικογένεια ενός συγκεκριμένου φαρμάκου.

Οι επιστήμονες του Γερμανικού Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κώχ ανακάλυψαν η εν λόγω συγκεκριμένη φονική ομάδα του Ε. Coli με τον αριθμό O104:H4 παρουσιάζει αντίσταση σε περισσότερα από δώδεκα αντιβιοτικά σε οκτώ τάξεις φαρμάκων:
πενικιλίνη, στρεπτομυκίνη, τετρακυκλίνη, αντιβιοτικά κινολόνης, το συνδυασμό των σουλφα-αντιβιοτικών τριμεθοπρίμης και σουλφαμεθοξαζόλης, τρείς γενεές αντιβιοτικής κεφαλοσπορίνης, και τους συνδυασμούς αντιβιοτικών αμοξικιλλίνη με κλαβουλανικό οξύ, πιπεροκιλλίνη με σουλφαβακτάμ, και πιπεροκιλλίνη με ταζοβακτάμ. [2]
Το μικρόβιο εμπεριέχει δύο γονίδια που το καθιστούν ιδιαίτερα "αντιστασιακό" στις αντιβιοτικές κεφαλοσπορίνες. Η επιδημιολογία μας λέει πως οι ομάδες τέτοιων μικροβίων που εμφανίστηκαν μέχρι τώρα δεν προκύπτουν στη φύση, αλλά κατοικούν αποκλειστικά και μόνο στα... νοσοκομεία (δυστυχώς είναι και αυτά παράγωγα της ασύστολης και ασύδοτης πολυφαρμακίας και κατάχρησης αντιβιοτικών). Όλα τα περιστατικά μόλυνσης με μικρόβια που εμπεριέχουν τούτα τα γονίδια που έχουν επισημανθεί μέχρι τώρα, ακόμα και εκείνα σε άτομα που τη στιγμή εμφάνισης του περιστατικού δεν βρίσκονται σε νοσοκομεία, πάντα ανιχνεύονται ως προκύψαντα από νοσοκομειακές μολύνσεις. [3]

Ουδέποτε προέκυψε από μόνη της στη φύση αυτή η μορφή του μικροβίου.

Όπως πολύ ορθά επισημαίνει ο ερευνητής Mike Adams, γιά να κατασκευαστεί μικρόβιο που να έχει τόσες ιδιότητες αντίστασης σε πολλαπλές τάξεις αντιβιοτικών, χρειάζεται να εκτεθεί σε καλλιέργειες συστηματικά πρώτα στο ένα φάρμακο, και οι λιγοστές ποσότητες που επιβιώσουν να καλλιεργηθούν εκ νέου ώστε να πολλαπλασιαστεί. Μετά να εκτεθεί σε δεύτερο φάρμακο, και οι λιγοστές ποσότητες που επιβιώσουν να καλλιεργηθούν εκ νέου ώστε να πολλαπλασιαστεί. Και ούτω καθ' εξής, το μικρόβιο να εκτείθεται σταδιακά σε όλα τα φάρμακα της σειράς και να καλλιεργείται προσεκτικά ώστε μετά από κάθε μαζικό θάνατο οι μικρές ποσότητες που επιβιώνουν να πολλαπλασιάζονται ξανά. [4] Αυτό επιβεβαιώνεται και από την ιατρό Rima E. Laibow. [5]

Επίσης, πολύ ορθά γράφει ο Mike Adams ότι δεν χρησιμοποιούνται αντιβιοτικά στην καλλιέργεια λαχανικών, οπότε πως και από που μπορούσε αυτή η ομάδα του Ε. Coli να δημιουργήσει αντίσταση στα αντιβιοτικά; Η "θεωρίες" που κυκλοφορούν στα Μέσα και που αντηχούνται από τους ψευδο-επιστήμονες του κατεστημένου αντιβαίνουν στους νόμους της Φύσης, όπως τους έχει καταγράψει και αντιληφθεί μέχρι τώρα η επιστήμη.

Είναι γενετικά τροποποιημένο ώστε να εμπεριέχει γενετικό υλικό (DNA) του μικροβίου της πανούκλας

Το νέο μικρόβιο επισημάνθηκε εργαστηριακά να είναι φορέας τεμαχίων γενετικού υλικού από το βακτήριο της πανούκλας! Διαβάστε τη δραματική σειρά των γεγονότων της ανακάλυψης από τη Γερμανική ομάδα ανιχνευτών-επιστημόνων Helge Karch και Rolf Stahl που δημοσιεύτηκε πριν αρκετές μέρες, της οποίας όμως η σημασία αποσιωπείται από τα κυρίαρχα Μέσα "ενημέρωσης". [6]

Ένα τέτοιο βακτήριο δεν προκύπτει στη Φύση. Ακόμα και αν δημιουργούντο "τυχαία" οι σπανιότατες και ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες γιά να εμφανιστεί μιά τέτοια βιολογική Χίμαιρα, σίγουρα δεν θα προέκυπταν σ' ένα λαχανόκηπο, ούτε σε μιά λαϊκή αγορά με αγγουροντομάτες! Απαιτούνται τρομακτικά στενές παραμέτροι και ακραίες συνθήκες ανακατανομής του γενετικού υλικού γιά να μεταφερθεί από ένα είδος οργανισμού σε άλλο. Μιλούμε γιά κάτι του οποίου το ανάλογο στον ορατό κόσμο θα ήταν γάδαρος με γονίδια αετού (δηλαδή "Πετά ο γάδαρος;" "Πετά").

Αντί ορθής ενημέρωσης βασισμένης στην Αλήθεια και στην Επιστήμη, ο Τύπος και τα Μέσα παραπληροφόρησης συνεχίζουν μιά συγχορδία που παραπλανεί και υπνωτίζει τον κόσμο με ψέμματα και σπέρνει τον πανικό και φόβο γιά τις απλές φυσικές τροφές. Όπως γιά παράδειγμα οι ανοησίες και σοφιστίες που δημοσιεύει ή έγκριτη ψευδο-επιστήμονας κυρία Ζήνα Πουλλή στον Φιλελεύθερο, όπου γράφοντας γιά την επιδημία E. Coli ειρωνεύεται τους ανθρώπους που φροντίζουν να τρών υγιεινές τροφές. Λέει:
"Τις τελευταίες μέρες πληροφορηθήκαμε για 23 θανάτους και 2.000 ασθενείς (στη Γερμανία και σε 10 άλλες χώρες) μέχρι τώρα που προκάλεσαν μολυσμένες σαλάτες από το βακτήριο Ε.coli.
Αυτό ήταν έκπληξη διότι μέχρι τώρα ο κόσμος νόμιζε ότι έκαμνε υγιεινή διατροφή τρώγοντας σαλάτες και φρούτα και αποφεύγοντας τα burgers, τις έτοιμες σάλτσες κτλ.
Ο μικροβιολόγος DrΑlan ΜcΝallyτου Πανεπιστημίου Νottingham Τrent, ανέφερε ότι οι τελευταίες επιδημίες Ε.coli στην Αμερική και Ιαπωνία έχουν συνδεδεί με ωμά λαχανικά στις σαλάτες. Ο ΜcΝally δήλωσε στο CΝΝ ότι οι περιπτώσεις αυτές προέρχονται από μόλυνση από περιττώματα ζώων είτε στο υπέδαφος είτε στην άρδευση είτε στα λιπάσματα."
Αλλά τι άλλο από ανοησίες θέλετε από την κυρία Πουλλή; Σύμφωνα με τα γραφόμενα της σε άλλο της "επιστημονικό" άρθρο, ο εγκέφαλος των χορτοφάγων δεν μπορεί να λειτουργήσει ικανοποιητικά. Έγραψε πως:
"Ο άνθρωπος δεν είναι αρκετά εξοπλισμένος να αντιμετωπίσει την άγρια φύση, αφού δεν έχει ούτε νύχια μεγάλα και τα δόντια και το στόμα δεν είναι αρκετά δυνατά να ξεσχίσουν σάρκες. Τότε ίσως θα έπρεπε να είμαστε χορτοφάγοι. Σε τέτοια περίπτωση λέει ο Wrangham, ο ανθρώπινος εγκέφαλος που καταναλώνει 20%-25% της ενέργειας του σώματος δεν θα είχε αρκετή ενέργεια να λειτουργήσει ικανοποιητικά." [8]
Προστασία από το Ε. Coli

Τα Μέσα και ο Τύπος βέβαια, αφού άμεσα ή έμμεσα ελέγχονται ιδεολογικώς από τα Εταιρειακά και Κρατικά συμφέροντα (βιολογικά όπλα και φαρμακευτικές βιομηχανίες), ΔΕΝ ενημερώνουν τον κόσμο γιά το πως να προστατευτεί.

Υπάρχει μιά λύση, και είναι απλή. Ο Kολλοειδής Άργυρος (Colloidal Silver) είναι μιά απλή φυσική ουσία που σκοτώνει ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα βακτήρια, είτε έχουν αντίσταση στα αντιβιοτικά είτε όχι. Μπορείτε να τον προμηθευτείτε από κάποια φαρμακεία που διαθέτουν φυσικά φάρμακα, ή να τον παραγγείλετε από το εξωτερικό, ή ακόμα και να προμηθευτείτε ένα απλό μηχάνημα χαμηλής τεχνολογίας που φτιάχνει όσο θέλετε. [5]

Οι αντιβιοτικές ιδιότητες του Άργυρου είναι ο λόγος που γιά χιλιάδες χρόνια οι εύποροι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν ασημένια σκεύη για την τροφή (κύπελλα, μαχαιροπήρουνα, κοκ.) και γιά τις τελετουργίες.

Υπάρχουν επίσης Ομοιοπαθητικές προσεγγίσεις στη μόλυνση με το Ε. Coli. Κάποιες προσανατολίζονται στην πρόληψη [9] και κάποιες στη θεραπεία [10], όλες με σκευάσματα από αβλαβείς φυσικές ουσίες.

Ακόμα πιό ριζική λύση, βέβαια, είναι η πλήρης και διά παντός καταστροφή των Εταιρειακών και Κρατικών οργανισμών που παράγουν τέτοια βιολογικά όπλα, και η αντικατάσταση των με δυνάμεις λαϊκής εξουσίας και άμεσης δημοκρατίας σε όλα τα βήματα της ζωής, κυρίως στην παραγωγή, αλλά και στις γειτονιές, τους δήμους, τα σχολεία και τις υπηρεσίες. Η υπέρβαση (και τελικά η απαγόρευση) του συστήματος κέρδους, που είναι το σταθερό κίνητρο που γεννοβολεί τέτοια εγκλήματα, θα είναι και η τελική λύση αυτών των φαινομένων.

Πέτρος Ευδόκας, petros@cyprus-org.net
http://healthcare-collective.portland-or.net/personal-introduction-petros-evdokas.htm


Σημειώσεις
[1] The Super-Rare E. Coli Sickening Germany
http://www.theatlanticwire.com/global/2011/05/super-rare-e-coli-sickening-germany/38324/

[2] The reason why this deadly E coli makes doctors shudder
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2011/jun/05/deadly-ecoli-resistance-antibiotic-misuse

[3] Extended-Spectrum Beta-Lactamases (ESBLs)
http://www.hpa.org.uk/Topics/InfectiousDiseases/InfectionsAZ/ESBLs/

[4] Forensic evidence emerges that European e.coli superbug was bioengineered to produce human fatalities
http://www.naturalnews.com/032622_ecoli_bioengineering.html

[5] Dr. Rima Reports: Weaponized e. Coli Found to Contain Plague DNA
http://www.healthfreedomusa.org/?p=9578

[6] Most Virulent Strain of E.coli Ever Seen Contains DNA Sequences from Plague Bacteria
http://www.sott.net/articles/show/229452-Most-Virulent-Strain-of-E-coli-Ever-Seen-Contains-DNA-Sequences-from-Plague-Bacteria

[7] Ζήνα Πουλλή: Καρπούζια που... εκρήγνυνται και μολυσμένες σαλάτες
http://www.philenews.com/el-gr/%CE%86%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%A6/5510/70735

[8] Ζήνα Πουλλή: Περί μαγειρικής ...
http://www.philenews.com/el-gr/%CE%86%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%A6/5510/67139

[9] NEW HYBRID E.coli. AND HUMAN THREAT & ILLNESS – HOMEOPATHY MEDICINE – CHIMAPHILA UMBELLATA – PROTECTS AND PREVENTS
http://www.satmedica.com/blog/?p=323

[10] Escherichia Coli E-coli O104:H4 Outbreak 2011 Germany
http://homeopathyworldcommunity.com/forum/topics/escherichia-coli-ecoli-o104h4

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1 comment:

  1. Ευγενία11 June 2011 at 10:48

    Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση Πέτρο

    ReplyDelete