Thursday 30 September 2010

Οι συμμορίες λιντσαρίσματος επιτέθηκαν στους TAYADλήδες

Επιτροπή Αλληλεγγύης


Οι συμμορίες λιντσαρίσματος επιτέθηκαν στους TAYADλήδες
(TAYAD είναι ο Σύλλογος Οικογενειών των Πολιτικών Κρατουμένων)

Θέλουμε να σας μεταφέρουμε την ανακοίνωση του ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ που εξέδωσε την 25η Σεπτεμβρίου 2010 με θέμα‍‌ «Οι συμμορίες λιντσαρίσματος επιτέθηκαν στους TAYATλήδες που πραγματοποιούσαν πορεία προς την Άγκυρα.».

Επιτροπή Αλληλεγγύης
Για τους Πολιτικούς Κρατούμενους
στην Τουρκία και το Κουρδιστάν
epitropi_allileggis2010@mynet.com
και
epitropi_allileggis@yahoo.com

* * *
Οι συμμορίες λιντσαρίσματος επιτέθηκαν στους TAYADλήδες (Σύλλογος Οικογενειών των Πολιτικών Κρατουμένων) που πραγματοποιούσαν πορεία προς την Άγκυρα
Σε 10 χρόνια στις φυλακές δολοφονήθηκαν 1659 κρατούμενοι

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε για να σκεπάσει τις δολοφονίες εξαιτίας της απομόνωσης και τις δολοφονίες των ασθενών φυλακισμένων χωρίς περίθαλψη

Σε έναν τόπο που δεν υπάρχει η ελευθερία να πραγματοποιούνται πορείες και που η ζωή είναι ανασφαλής, το να ισχυρίζεσαι ότι υπάρχει δημοκρατία είναι φαρισαϊσμός

Ο μοναδικός υπεύθυνος της επίθεσης λιντσαρίσματος είναι το ΑΚΡ

Ενάντια στη φασιστική τρομοκρατία του ΑΚΡ

Να είμαστε ενωμένοι με τους TAYADλήδες

Οι TAYADλήδες (Οικογενειών των Πολιτικών Κρατουμένων) που πραγματοποιούσαν πορεία προς την Άγκυρα διεκδικώντας τα δημοκρατικά, νόμιμα δικαιώματά τους, δέχθηκαν επίθεση από τις συμμορίες λιντσαρίσματος στο Μπόλου. Η πρώτη επίθεση της συμμορίας λιντσαρίσματος πραγματοποιήθηκε στο Καϊνασλί κοντά στο Ντούζτζε. Κατά την επίθεση αυτή τόσο η αστυνομία όσο και η χωροφυλακή δεν προστάτεψαν τους TAYADλήδες. Αντίθετα, οι αστυνομικοί ήταν εκείνοι που υποδαύλισαν και προετοίμασαν το έδαφος για τις επιθέσεις της συμμορίας λιντσαρίσματος.

1- Το να αναφέρεις και να διεκδικείς τα δικαιώματά σου μέσω της δημοκρατικής οδού, είναι ένα θεμιτό και νόμιμο δικαίωμα. Οι νόμοι λένε ότι «οι δυνάμεις ασφαλείας» θα πρέπει να εγγυώνται τη την χρήση των δημοκρατικών δικαιωμάτων του λαού.

Συνέβη όμως το αντίθετο:

Η συγκέντρωση της συμμορίας λιντσαρίσματος, η προετοιμασία της για την επίθεση, οι επιθέσεις της με πέτρες στους TAYADλήδες, συνέβησαν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας.

Σε όλη την πορεία η αστυνομία ήταν εκείνη που απειλούσε τους TAYADλήδες και υποδαύλιζε τη συμμορία λιντσαρίσματος.

2- Τα λιντσαρίσματα πραγματοποιούνται υπό την προστασία του ΑΚΡ. Σε μια χώρα που δεν μπορείς να ασκήσεις ούτε ένα από τα δημοκρατικά σου δικαιώματα, που η άσκησή τους παρεμποδίζεται από την αστυνομία, που ακόμη και η ζωή σου κινδυνεύει από τις συμμορίες λιντσαρίσματος, το να ισχυρίζεσαι ότι υπάρχει δημοκρατία είναι φαρισαϊσμός. Μάλιστα, τα λιντσαρίσματα αποτελούν ένα χαρακτηριστικό στοιχείο της εξουσίας του ΑΚΡ. Αυτή βρίσκεται πίσω από όλες τις επιθέσεις λιντσαρίσματος. Πίσω από την επίθεση της συμμορίας λιντσαρίσματος που πραγματοποιήθηκε, τελευταία, στο Τοπχανέ της Κωνσταντινούπολης βρισκόταν όλη η εξουσία, από την Διευθυντή Ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης ως τον πρωθυπουργό. Τα λιντσαρίσματα τόσο από την πολιτική τους πλευρά όσο και από την αστυνομική πραγματοποιούνται κάτω από την εγγύηση και την ασφάλεια της εξουσίας. Αυτό πλέον αποκαλύφθηκε.

3- Τα λιντσαρίσματα αποτελούν πλέον μέρος της κρατικής πολιτικής. Άρχισαν στις 6 Απριλίου 2005 στην Τραπεζούντα ενάντια στους TAYADλήδες και έκτοτε πραγματοποιήθηκαν στη χώρα μας δεκάδες επιθέσεις λιντσαρίσματος. Από τότε μέχρι σήμερα δεν δρομολογήθηκε καμία πολιτική πρόληψης των λιντσαρισμάτων. Αντίθετα, όλες οι επιθέσεις λιντσαρίσματος οργανώθηκαν από την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, προστατεύθηκαν από την πλευρά της ΕΞΟΥΣΙΑΣ, νομιμοποιήθηκαν από τον ΑΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟ και αθωώθηκαν από την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν και η επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην πορεία προς την Άγκυρα.

4- Οι οικογένειες των TAYADλήδων ξεκίνησαν από την Κωνσταντινούπολη στις 18 Σεπτεμβρίου. Είχαν 5 αιτήματα.
*Να υπάρξει άρση της απομόνωσης στις φυλακές,

*Να εφαρμοστεί το δικαίωμα στη συναναστροφή,

*Να αφεθούν ελεύθεροι οι κρατούμενοι TAYADλήδες,

*Να δοθεί τέλος στα βασανιστήρια στις φυλακές,

*Να απελευθερωθούν οι ασθενείς κρατούμενοι!
Αυτά τα αιτήματα είναι δίκαια και νόμιμα που ο καθένας που αντιτίθεται στη τυραννία και στα βασανιστήρια τα συμμερίζεται.

5- Επειδή τα όργανα του αστικού τύπου δεν γράφουν και δεν μεταδίδουν τίποτε, η κατάσταση στις φυλακές της χώρας μας δεν είναι εις γνώση μεγάλης μερίδας του λαού μας.

Η τυραννία, ο αυταρχισμός, η αδικία περιφέρονται στις φυλακές.

Τα βασανιστήρια της απομόνωσης συνεχίζονται επί δέκα χρόνια.

Θα σας δώσουμε μόνον ένα παράδειγμα με αριθμούς για να σας δείξουμε το πώς η πολιτική της εξουσίας του ΑΚΡ στις φυλακές με την απομόνωση, με την μη περίθαλψη των ασθενών φυλακισμένων και η δολοφονία τους μέρα τη μέρα μετατράπηκε σε δολοφονική.

Στις φυλακές, τα τελευταία 10 χρόνια έχασαν τη ζωή τους 1659 φυλακισμένοι και κρατούμενοι.

Αυτός ο αριθμός δόθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η απομόνωση σκοτώνει, η αυθαιρεσία σκοτώνει, η παρεμπόδιση της περίθαλψης των ασθενών κρατούμενων σκοτώνει, τα βασανιστήρια με ξυλοδαρμούς σκοτώνουν… Ο θάνατος 1659 κρατούμενων σε 10 χρόνια είναι μια ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

Η εξουσία του ΑΚΡ, με την επίθεση ενάντια στους TAYADλήδες που αποκαλύπτουν την πραγματικότητα της απομόνωσης και των δολοφονιών στις φυλακές, που είναι το μέσον να ακουστούν οι φωνές των φυλακισμένων στον έξω κόσμο, που αποκαλύπτουν τα δίκαια και νόμιμα αιτήματά τους, στοχεύει στην καθυπόταξη όσων αντιδρούν ενάντια στην τυραννία. Το ΑΚΡ θέλει να διαγράψει τον δημοκρατικό αγώνα από αυτά τα εδάφη. Οι επιθέσεις λιντσαρίσματος, στην πραγματικότητα, υπηρετούν αυτό το στόχο. Ας μην το επιτρέψουμε.

Όλοι οι επαναστάτες, οι προοδευτικοί, οι δημοκρατικές δυνάμεις, κανείς δεν πρέπει να παραμείνει απαθείς και άφωνος απέναντι στις επιθέσεις λιντσαρίσματος που συνεχίζονται εδώ και 5 χρόνια. Πρέπει να αντιδράσουμε ενωμένοι στην φασιστική τρομοκρατία του ΑΚΡ που συνεχίζεται εδώ και 5 χρόνια.

Οι TAYADλήδες συνεχίζουν την πορεία τους. Η αλληλεγγύη στους TAYADλήδες, που πορεύονται κάτω από επιθέσεις λιντσαρίσματος εναντίον τους, με την αποφασιστικότητα δεκάδων ετών, με θυσίες και με υπομονή, είναι ανθρωπιστικό και δημοκρατικό καθήκον. Να αντιδράσουμε με την ενότητα της αριστεράς απέναντι στην φασιστική τρομοκρατία των συμμοριών λιντσαρίσματος και του ΑΚΡ.

Από την μια πλευρά είναι η εξουσία, που σχεδιάζει και εκτελεί επιθέσεις λιντσαρίσματος για να κρύψει την τυραννία της απομόνωσης, για να αποκρύψει τη δολοφονία των ασθενών κρατουμένων αντί να τους περιθάλπει, και από την άλλη οι δημοκρατικές, προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις για τον αγώνα ενάντια στην απομόνωση, για την ελευθερία των ασθενών κρατουμένων ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. Η εξουσία, από τις φυλακές βγάζει φέρετρα, και ενώ για να τα κουκουλώσει πραγματοποιεί επιθέσεις λιντσαρίσματος, το να αποχωρεί κάποιος από αυτές τις επιτροπές χρησιμοποιώντας πλαστές δικαιολογίες, το να αποδυναμώνει αυτές τις δυνάμεις, δεν είναι μια υπεύθυνη στάση.

Εσείς που συμμετέχετε στις επιθέσεις λιντσαρίσματος! Σ’ εσάς απευθύνουμε τα τελευταία λόγια μας. Με δεκάδες ψέματα σας παραπλάνησαν και σας ώθησαν σε επιθέσεις ενάντια σε συγγενείς των κρατουμένων, ενάντια σε ανθρώπους ηλικίας 60 – 65 ετών. Φοράτε την ετικέτα του «εθνικιστή», όμως με αυτές τις επιθέσεις προσφέρετε υπηρεσίες στον ιμπεριαλισμό. Οι TAYADλήδες εναντιώνονται στην πολιτική της απομόνωσης που εφαρμόζει ο ιμπεριαλισμός. Εσείς, με αυτή την επίθεση γίνατε υποστηρικτές της πολιτικής της απομόνωσης που είναι η πολιτική της Αμερικής και της Ευρώπης.

Σας χρησιμοποιούν. Μην τους επιτρέπετε να σας χρησιμοποιούν! Ψάξτε και μάθετε την αλήθεια. Σας κλείνουν τα μάτια με την τουρκική σημαία. Οι TAYADλήδες είναι αντίθετοι στις φυλακές τύπου F. Η Αμερική και η Ευρώπη τους ώθησαν να τις κάνουν. Εσείς υπερασπίζεστε την εκμετάλλευση των Σαμπαντζί, των Κοτς, των Ουλκέρ, των Αλμπαϊράκ; Να ξέρετε ότι οι φυλακές τύπου F, η απομόνωση, υπάρχουν για να συνεχίζετε η εκμετάλλευση εκείνων… Αυτά ψάξτε, ρωτήστε, μάθετε. Θα διαπιστώσετε ότι βρίσκεστε σε λάθος θέση.

Εμείς ως TAYADλήδες, ως Λαϊκό Μέτωπο, δεν συναντιόμαστε για πρώτη φορά με την αστυνομική τρομοκρατία των φασιστικών εξουσιών των συνεργατών του ιμπεριαλισμού, με τις επιθέσεις των συμμοριών λιντσαρίσματος.

Οι TAYADλήδες δεν πισωγύρισαν ποτέ μέχρι σήμερα.

Ποτέ δεν άφησαν στη μέση τον αγώνα που άρχισαν. Όλοι να είναι βέβαιοι ότι και τώρα το ίδιο θα γίνει.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΚΡ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ


Λαϊκό Μέτωπο







~~~~~~~~~~

Από την Ομάδα Σύνταξης

Με την ολοκληρωτική πλέον, μεταστροφή της ηγεσίας του ΑΚΕΛ και της άνομης - αλλά "νόμιμης" - Κυβέρνησης της Κύπρου προς την αγκαλιά του Ιμπεριαλισμού και προς το αγκάλιασμα της Εθνοφυλετικής Διζωνικής ιδεολογίας και πρακτικής ως μιά "τελική λύση" γιά την Κύπρο, σαλιαρίζουν και ηδονίζονται οι δυνάμεις του διεθνούς Ιμπεριαλισμού.

Διεθνές Κεφάλαιο και διεθνές παρακράτος, και μαζί τα παρακλάδια τους σε Τουρκία, Ελλάδα και Κύπρο γελούν ασύστολα σε βάρος όλων μας. Το γλέντι των βασανιστών στις χώρες μας γλυκαίνει και ευφραίνεται με την μεταστροφή της ψευδο-Αριστερής ηγεσίας.

Αλλά και ξεγυμνώνεται πλέον η πικρότατη, αβάστακτη αλήθεια: ότι εκτός από τις δικές μας λιγοστές αυτο-οργανωμένες (ή και εν δυνάμη οργανωμένες) λαϊκές δυνάμεις - τις οποίες και διαρκώς φθείρουν, διαφθείρουν και διαβρώνουν οι κρατούντες εξουσιαστές - οι μόνοι άλλοι ουσιαστικοί συμμάχοι που μας απέμειναν είναι οι δυνάμεις του επαναστατικού Σοσιαλισμού μες την ίδια την Τουρκία, στο Κουρδιστάν, και στην κατεχόμενη Κύπρο.

Οι Τούρκοι, Κούρδοι και ΤουρκοΚύπριοι σύντροφοι μας τελούν υπό στρατιωτική και πολιτιστική κατοχή στο Κουρδιστάν και στην κατεχόμενη Κύπρο, ενώ μέσα στην ίδια την Τουρκία ζουν, επιβιώνουν και αγωνίζονται σε μιά κατάσταση διαρκούς ακήρυκτου εμφυλίου πολέμου. Πολλές δεκάδες χιλιάδες νεκροί είναι ήδη τα θύματα του φασιστοειδούς μιλιταριστικού καθεστώτος στην Τουρκία σ'τού'ν τον αγώνα γιά ταξική και εθνική απελευθέρωση.

Ας μην ξεχνούμε πως όταν το 1983 οι Κατοχικές Δυνάμεις και η ΤΜΤ ανακήρυξαν την κατεχόμενη βόρεια Κύπρο ως "ανεξάρτητη χώρα", οι Τουρκικές επαναστατικές Σοσιαλιστικές οργανώσεις ήταν οι πρώτες που αντέδρασαν καταδικάζοντας την ανακήρυξη. Και δεν ήταν απλώς μια "ακαδημαϊκή" καταδίκη μόνο στα λόγια. Οι Τούρκοι και Κούρδοι σύντροφοι τότε λειτουργούσαν ήδη περισσότερες από πενήντα επαναστατικές οργανώσεις που ΚΤΥΠΟΥΣΑΝ ΕΝΟΠΛΑ τον εχθρό!

Και τούτα σε μιά περίοδο καθ' ήν η ψευδο-Αριστερά ηγεσία στην Κύπρο κτυπούσε τις μαθητικές διαδηλώσεις που διαμαρτύροντο ενάντια στην Κατοχή, συνελάμβανε και βασάνιζε Αναρχικούς, ανεξάρτητους Κομμουνιστές και Σοσιαλιστές και έσπρωχνε μεγάλο μέρος των πατριωτών που διακατέχοντο από ανατρεπτικές, ριζοσπαστικές και εναλλακτικές αξίες στην εξορία. Παράλληλα, ενώ ΤουρκοΚύπριοι και Τούρκοι αντιστασιακοί αυτομολούσαν και περνώντας μέσα απο τα ναρκοπέδια διέσχιζαν τα συρματοπλέγματα γιά να βρουν ελευθερία στις δήθεν "ελεύθερες" περιοχές του νότου στη χώρα μας, οι κρατούντες εδώ επεδίδοντο σε ΑΠΕΛΑΣΗ του όποιου αυτομολούσε εδώ, πίσω στην Τουρκία!

Και η τραγικότητα συνεχίζεται. Σήμερα οι ίδιοι ψευδο-σοσιαλιστές ηγέτες κατέχουν το Κράτος στα χέρια τους και μηχανορραφούν και διαπραγματεύονται ΜΑΖΙ με τις δυνάμεις κατοχής και τον διεθνή Ιμπεριαλισμό γιά το πως να μετατρέψουν την Κύπρο σε ένα μεγάλο Εθνοφυλετικό Διζωνικό γκέττο (έστω, σε μιά "Διζωνική Ομοσπονδία Εθνοφυλετικών γκέττο") βασισμένο σε μιά ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ, ενώ ο λαός και οι σύντροφοι μας στην Τουρκία, στο Κουρδιστάν και την κατεχόμενη Κύπρο αγωνίζονται ΕΝΑΝΤΙΑ στην κατοχή της Κύπρου, ενάντια στο διεθνές Κεφάλαιο και παρακράτος, ενάντια στον μιλιταρισμό της Τουρκικής άρχοσας τάξης, ενάντια στην εθνοκάθαρση. Που φτάσαμε!

Μπορείτε να δείτε τις επαίσχυντες πράξεις της ψευδο-Αριστερής μας "πατριωτικής" Κυβέρνησης εδώ όπου εξαπέλυσε τα κομματόσκυλλα της ενάντια στους ΤουρκοΚύπριους συντρόφους που διαμαρτύροντο γιά την Κατοχή:
Η ΠΕΟ απειλεί και επιτίθεται σε αντικατοχικούς ΤουρκοΚύπριους
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2010/09/blog-post_17.html

Όλοι γνωρίζουμε πως το παρακράτος της Τουρκίας είναι θεσμοθετημένο και εντοιχισμένο μέσα σε όλους τους κοινωνικούς σχηματισμούς εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής - ήδη ο εθνικιστικός όχλος υποκεινούμενος από το παρακράτος έχει γράψει ιστορία στις σφαγές του Φθινοπώρου 1955, και σε άλλα "θαυμαστά" γεγονότα στην Κύπρο το 1958, το 1963 και πάει λέγοντας. Τους ξέρουμε καλά.

Και εφ' όσον όλοι γνωρίζουμε πως το Τουρκικό παρακράτος που σήμερα κτυπά τους Αριστερούς μας συντρόφους στην Τουρκία δρά ασύστολα και στην κατεχόμενη Κύπρο μέσω των Γκρίζων Λύκων, της ΤΜΤ, της ΜΙΤ και άλλων "ειρηνιστικών" σχηματισμών, τίθεται το καταπληκτικό ερώτημα του πως, άραγε, θα επιβιώσουν οι λιγοστοί ΕλληνοΚύπριοι πρόσφυγες που θα επιτραπεί να επιστρέψουν σε Κυρήνεια και Μόρφου όταν θα κτυπιούνται αλύπητα από αυτές τις δυνάμεις του καθεστώτος; Δεν θα αναγκαστούν να προσφύγουν σε πράξεις αυτοάμυνας διά παντός διαθέσιμου μέσου; Μιά τέτοια επιστροφή λιγοστών προσφύγων υπό καθεστώς Εθνοφυλετικής υπεροχής που θα εγγυάται την Διζωνικότητα οδηγεί σε σίγουρη και αναπόφευκτη φυλετική σύγγρουση και σε νέα "ειρηνευτική" εισβολή και κατοχή. Πως τολμούν οι ψευδο-Σοσιαλιστές να διακινδυνεύουν τέτοια σενάρια σε βάρος του λαού μας;

Οι σύντροφοι μας στην Τουρκία αγωνίζονται ΕΝΑΝΤΙΑ στο τέρας που η ψευδο-αριστερή ηγεσία στην Κύπρο προσεταιρίζεται και θωπεύει γλυκά.

Yaşasın! λοιπόν, και την αμέριστη συμπαράσταση μας στους συντρόφους μας στην Τουρκία που υπέστησαν τη διπλή επίθεση Κράτους και παρακράτους.

Ομάδα Σύνταξης
Ενδο~Μήδεια / Cyprus IndyMedia

~~~~~~~~~~~~~~~~

Και Άλλα Κουφά

"Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία μας να κατηγορεί ένας αριστερός έναν δεξιό για κάτι τέτοιο"
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2010/04/blog-post_21.html

~~~~~~~~~~~~~~~

3 comments:

  1. Η επιχείρηση συγκάλυψης συνεχίζεται.

    Που είναι οι ούτω καλούμενες (έτσι για να είμαστε στο πνεύμα των ημερών)ανεξάρτητες αριστερές οργανώσεις να καταγγείλουν όλα όσα αναφέρουμε;

    Με τον ίδιο τρόπο που έθαψαν όλες την είδηση για την επίθεση ενάντια στους ΤουρκοΚύπριους αντιστασιακούς επιχειρούν τη συγκάλυψη κάθε αισχρότητας εκ μέρους του μιλιταριστικού καθεστώτος της Άγκυρας αλλά και των εδώ συμμάχων της στην κυβέρνηση. Γλείφοντας και έρποντας ανελίσσονται στην ιεραρχεία των υπηρετών του Ιμπεριαλισμού και του Κεφαλαίου. Ονειρεύονται τις καρέκλες του μέλλοντος για να λεν όπως και ο πρόεδρος:
    "I didn’t run for the [εδώ βάζετε το αξίωμα της επιθυμίας σας] for the chair. No. I ran for the [αξίωμα] in order to solve the problem. For me, I assure you this is (inaudible) of life and for a more just society.

    Τι έγινε η αλληλεγγύη των λαών;

    O Γρηγόρης, οι "Φάλιες" και διάφορα άλλα προτεκτοράτα της ηγεσίας του ΑΚΕΛ στην κοινότητα την έθαψαν. Ούτε λέξη από τους εγκάθετους της ηγεσίας του ΑΚΕΛ για τα εγκλήματα εις βάρος εκατομμυρίων ανθρώπων στην Τουρκία που αγωνίζονται για το σοσιαλισμό. Ούτε λέξη για τα εγκλήματα του κόμματος και της κυβέρνησης που εξυπηρετoύν στην Κύπρο εις βάρος όσων επιθυμούν και αγωνίζονται πραγματικά για το σοσιαλισμό.

    Εχουν αναλάβει συνειδητά και καθ'υπόδειξην την εργολαβία του θαψίματος.

    Κάθε είδηση που μπορεί να εκθέσει την προδοσία πρέπει να θάβεται. Κάθε είδηση που μπορεί να εκθέσει την ανεπάρκεια και την αισχρότητα των κυβερνώντων πρεπει να αποσιωπάται. Και όσοι γράφουν την αλήθεια πρέπει να λοιδωρούνται.

    Ο Γρηγόρης και οι σύντροφοι του στις Φάλιες έχουν αναλάβει αυτό το "υψηλό" καθήκον της συγκάλυψης , της διασποράς ψιθύρων και ανυπόστατων κατηγοριών εδώ και χρόνια. Και συνεχίζουν απτόητοι να το πράττουν προσπαθωντας να είναι οι πρωτοπόροι της συγκάλυψης και των επιθέσεων εις βάρος όσων αντιστέκονται στην Κατοχή, την Εθνοκάθαρση και τη Γενοκτονία των Ελλήνων Κυπρίων.

    ReplyDelete
  2. Ουδέν ανέφεραν για την επίθεση εις βάρος των ΤουρκοΚυπρίων. Συγκαλυπτουν και αποσιωπούν τις περισσότερες φωνές που προέρχονται από την ΤουρκοΚυπριακή κοινότητα και την Τουρκία και αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της άρχουσας τάξης των.

    Είναι βλέπετε απασχολημενοι αυτή την περίοδο να προσπαθούν να συγκαλύψουν τις ανιστόρητες πολιτικές αισχρότητες του προέδρου των.

    Η νέα συγκάλυψη που ξεκίνησε με την αποσιώπηση των δηλώσεων του προέδρου εις Αμέρικα, συνεχίστηκε με την παράδοση ενός κειμένου στο οποίο ο πρόεδρος είπε τάχα μου mainlands και όχι motherlands.

    Το επίμαχο κομμάτι κείμενο γραπτώς:
    "And, of course, the involvement at the end of the day of the three guarantor powers which all played a negative role unfortunately towards the developments in Cyprus, the two so-called main lands, in fact, invaded both."

    Ολόκληρο το κείμενο εδώ
    http://www.brookings.edu/~/media/Files/events/2010/0927_cyprus/20100927_cyprus.pdf

    Ύστερα το ΚΥΠΕ "ξέχασε" να δώσει το επίμαχο κομμάτι στη δημοσιότητα.

    Στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ και τα ανδρείκελα τους όπως ο Γρηγόρης ξεκίνησαν να επιστρατεύουν το Μακάριο για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να επιτίθενται σε όποιον τολμήσει να αρθρώσει λόγο ενάντια στην επικίνδυνη ανεπάρκεια του προέδρου τόσο στα αγγλικά όσο και στην ιστορία.
    http://antiphonist.blogspot.com/2010/09/brookings-why-i-didnt-run-for.html

    Στάχτη στα μάτια του κόσμου. Ευτυχώς υπάρχει και η εικόνα αδιάψευστος μάρτυρας της προδοσίας και των σκοτεινών σχεδιασμών εις βάρος μας:
    http://www.youtube.com/watch?v=hXqlYvU3b-c&feature=player_embedded

    Με το κάχρι και τη χολή και το όξος οι ούτω καλούμενοι ανεξάρτητοι αριστεροί συνεχίζουν να πορεύονται στο σφικτό εναγγαλισμό τους με τη μικρότητα της εξουσίας και στην πρωκτολειχία της άρχουσας τάξης.

    Σόλων Αντάρτης
    --------------

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete